Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En je ontvangt direct 5 uitgebreide coachingsmails vol tips en trucs om gezonder, fitter en slanker te worden!

Aanmelden!

*We gaan je natuurlijk niet spammen en al je info wordt nergens anders gebruikt.

Aromaolie onzin?

Aroma olie om beter te slapen – complete onzin of toch effectief?

Voor wie mijn blog al een tijdje volgt, weet dat slaap en slaapoptimalisatie een van mijn specialisaties is waar ik graag over schrijf. Ik heb zelf een periode heel slecht geslapen en heb veel geprobeerd om mijn slaap te verbeteren. Gelukkig heb ik nu mijn slaap onder controle! Toch blijf ik dingen proberen om mijn nachtrust te verbeteren. Simpelweg omdat je slaap bepaald hoe goed je je voelt, hoe je eruit ziet, hoeveel vet je opslaat en hoe gezond je bent!

“Slecht slapen maakt je dik, ongezond en ongelukkig!”

Een van de weinige dingen die ik nog niet geprobeerd heb, is aroma olie. Er bestaan speciale mengsels die je nachtrust moeten verbeteren. Is dat complete onzin of toch effectief? Ik kocht een flesje en testte het 4 weken lang!

Via google kwam ik op AromaOlie.nl. Een flink aanbod met allerlei aroma olie, waaronder deze –> nachtrustolie .Precies wat ik zocht, besteld en direct de volgende dag in huis. Ik heb vrij weinig geduld dus dat kwam goed uit 😉

Ik heb geen geurtsteentje erbij gekocht, maar dat was opzich wel handig geweest. Ik smeerde zoals werd aanbevolen een druppel op de zijkant van mijn hoofd (op mijn slaap) en deed voor het gemak ook een druppel op mijn polsen en wreef dit uit. Vooral in het begin geeft dit een kalmerende en ontspannen geur!

Ik heb het idee dat ik er rustig en ontspannen van werd. Na een tijdje ruik je de geur niet meer, maar het beinvloed natuurlijk wel je lichaam en geest!

Ik ga niet af op gevoel, ik wil data en bewijs!

 

Wie mijn allereerste slaapartikel heeft gelezen weet dat ik mijn slaapkwaliteit “track” doormiddel van een App. Ik vul het lijstje in met wat ik die dag wel en niet heb gedaan en zie de volgende dag wat invloed had op de kwaliteit van mijn slaap! Dit vertelt Sleepcycle je niet na slechts 1 dag, maar als je dit een tijdje invult dan gaat de app patronen herkennen. Superhandig!

Ik gebruik nog iets om mijn slaap te meten, maar dit houd ik voorlopig nog even geheim tot ik het helemaal uitgetest hebt! Meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan dit artikel om op de hoogte te blijven van deze test en al mijn artikelen!

Het resultaat

Erg positief! Niet alleen had ik het gevoel dat ik er rustiger van werd, de data lieten zien dat de kwaliteit van mijn slaap met ca. 10% verbeterde en dat ik maarliefst ca. 34% sneller in slaap viel!

#dayum

Net zoals altijd was ik erg sceptisch of het echt zou werken, maar in dit geval ben ik positief verrast!

Wil jij je gezondheid verbeteren en beter slapen dan kan ik je echt aanbevelen om eens een etherische olie te proberen!

De 5 ml was ruim voldoende om 4 weken van te genieten en ik heb zelfs nog over! De olie die ik heb gebruikt van Aromaolie.nl kun je –> hier vinden!  

Neem eens een kijkje en laat mij weten wat je er van vindt en of je het gaat proberen!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al mijn artikelen! Mijn Facebookpagina kun je hier liken, daar komen ook allerlei leuke dingen voorbij!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

  

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 4 =