Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En je ontvangt direct 5 uitgebreide coachingsmails vol tips en trucs om gezonder, fitter en slanker te worden!

Aanmelden!

*We gaan je natuurlijk niet spammen en al je info wordt nergens anders gebruikt.

Aanzienlijk je bloedsuiker verlagen: nieuw onderzoek uit 2016 met goed resultaat in DM2

Voor iemand met diabetes (type 2) is het belangrijk om dagelijks je bloedsuikerspiegel in de gaten te houden. Vaak gebeurt dit met medicatie, maar steeds meer onderzoek laat zien dat voeding en suppletie krachtig kan werken!

 

Ook als je geen diabeet bent is het van belang om je bloedsuikerspiegel goed te reguleren. Iemand met overgewicht heeft een grote kans om pre-diabeet en later diabetes type 2 te ontwikkelen te zijn! 

In het toonaangevende journal van het Institute of Endocrinology and Metabolism was dit onderzoek geplaatst van Nezhad, Mohammad Javad Zibaee, et al. (2016) waarbij het effect van 15 gram walnootolie werd onderzocht op 100 mensen met diabetes type 2.

Uit het onderzoek bleek dat het HbA1c ( gemiddelde bloedsuiker over een langere periode) met maar liefst 8% daalde! Het nuchtere bloedsuiker daalde ook met iets meer dan 8%!  Wat aanzienlijk is voor het verlagen van bloedsuiker!

Combineer dit met een aantal andere verbeteringen in lifestylefactoren en tips die ik binnenkort ga delen, en je komt aardig in de buurt van het sterkste medicijn dat gebruikt wordt bij DM2 (Metformine, ca 25% verlaging), maar dan zonder negatieve bijwerkingen!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn tips en trucs voor een gezonder leven of om je bloedsuiker beter onder controle te krijgen? Like dan –>hier mijn Facebookpagina<– en meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief! 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

  

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =