Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En je ontvangt direct 5 uitgebreide coachingsmails vol tips en trucs om gezonder, fitter en slanker te worden!

Aanmelden!

*We gaan je natuurlijk niet spammen en al je info wordt nergens anders gebruikt.

Over mij

MichMichaelael

Een HealthFreak pur sang! In het dagelijks leven ben ik manager van twee sport  medische vestigingen. Een beroep waarin ik mijn passie en kennis over voeding,  gezondheid en training kan delen met de mensen die wij begeleiden. Elke dag weer  leer ik van de vele  specialisten die bij ons werkzaam zijn!

In de 12 jaar dat ik werkzaam ben in het vak, heb ik naar schatting ca 1500 mensen persoonlijk begeleid om gezonder, slanker en fitter te worden. Hoewel mijn specialisatie ligt in sportspecifieke kracht en conditietraining en mensen laten afvallen op een gezonde en verantwoorde manier, ben ik de laatste jaren de pracht gaan inzien van het begeleiden van 55 plussers.

Omdat ik veel heb gedaan, een kleine opsomming:

  • Manager van twee sport medische vestigingen ✔
  • 12 jaar ervaring als personal trainer ✔
  • Kracht en conditie trainer van verschillende (top)sporters en sport teams ✔
  • Voedingsbegeleiding ✔
  • Begeleiding van mensen met verschillende lichamelijke klachten ✔
  • Begeleiding van 55+ ✔

Naast mijn werk, sport ik bijna elke dag. Mijn workouts duren tussen de 20 en 60 minuten en zijn vooral gebaseerd op high intensity interval, sport specifieke training en explosieve kracht. Mijn doel is om zo atletisch mogelijk te worden. Als de temperaturen wat aangenamer worden doe ik mee aan hardloopwedstrijden en obstacle runs. Het liefst rond de 5 km voor hardloopwedstrijden en ergens tussen de 7 en 12 km voor obstacle runs.

In mijn vrije tijd probeer ik mijn kennis te vergroten door het lezen van boeken en onderzoek gericht op training, voeding, biologie en biochemische processen.

Mijn doel is om veel meer mensen te gaan helpen dan ik tot nu toe heb gedaan,  van 1500 naar 150.000 en meer! Ik ben gaan bloggen omdat het een uiterst geschikt middel is om meer mensen te bereiken! Daarnaast is bloggen een goede voorbereiding op mijn boek. Hoewel ik veel interessante dingen zal delen op de blog, bewaar ik de Créme de la Créme voor de hardcopy..

Wil je op de hoogte blijven van al mijn artikelen, nieuwtjes en acties. Like mij dan hier op Facebook en meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)