Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En je ontvangt direct 5 uitgebreide coachingsmails vol tips en trucs om gezonder, fitter en slanker te worden!

Aanmelden!

*We gaan je natuurlijk niet spammen en al je info wordt nergens anders gebruikt.

Red Bull 400

Sponsored by BluCave

redbull4001-675x449

Als sporter probeer ik elke keer de lat te verleggen. Voor 2015 had ik mezelf de uitdaging gesteld om 400 meter een skischans op te sprinten, met een gemiddelde helling van 79%….

29 augustus 2015 stond ik aan de startlijn, kijkend naar de skischans de Kulm in Tauplitz Oostenrijk. 9 maanden lang trainen voor een race die hopelijk niet langer duurde dan 10 minuten. Niet dat ik graag wou dat de race snel voorbij was (eigenlijk wel), maar als ik er langer over deed dan 10 minuten had ik gefaald!

Wil je weten hoe de race en de gehele ervaring mij is vergaan? Lees dan hier mijn wedstrijdverslag! –> http://elkedagfitter.nl/red-bull-race/

 

 

Mijn deelname aan de Red Bull 400 werd mede mogelijk gemaakt door BluCave.

Wil je weten wat BluCave inhoudt? Kijk dan het onderstaande filmpje over Blucave bij LifeStyle Experience of luister naar de sterke tips van meervoudig sterkste man van Nederland,  Jarno Hams. Je kunt ook een kijkje nemen op de site www.blucave-shop.nl

 

 

 

 

blucave-by-batavia-B-1409-17-675x218