Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

En je ontvangt direct 5 uitgebreide coachingsmails vol tips en trucs om gezonder, fitter en slanker te worden!

Aanmelden!

*We gaan je natuurlijk niet spammen en al je info wordt nergens anders gebruikt.

vetverbranden op een relaxte manier!

Nu iedereen in de ban is van koud water en het activeren van Brown Adipose Tissue (BAT) met cold thermogenesis (wat ik 1,5 jaar geleden al voorspelde ๐Ÿ˜‰ ), blijkt uit onderzoek dat er een veel relaxtere manier is om vet te verbranden.

Mede door the iceman Wim Hof, zijn er nu mannen met een geslachtsdeel formaat knakworst en vrouwen met tepels waarmee je glas kunt snijden, omdat ze 15 minuten in ijskoud water dobberen.

Geen ijskoud gestress meer! Wil
je meer vet verbranden? Neem dan een heerlijk warm bad en een kopje…..

Onderzoekers van de soonchunhyang university in Korea toonden aan dat er een significant verschil is in de mobilisatie van vrije vetzuren wanneer men een heet bad neemt (42 graden) i.c.m met 3mg cafeรฏne per kg lichaamsgewicht ca. 30 minuten van te voren!

Een stevige kop koffie 30 minuten voor een heet bad, zou net zoals in deze studie kunnen zorgen voor een afname in buikomvang van 8,7 mm.

Hoewel ik en de onderzoekers niet geloven dat het puur vet was dat van de buik verdween, is het een goede manier om vet te mobiliseren en net wat beter in die jurk te passen die wellicht iets te strak zit! ๐Ÿ˜‰

Wil je meer van dit soort korte tips? Of af en toe een uitgebreid artikel lezen over vetverbranding, het verbeteren van sportprestaties of je gezondheid?

Like dan -> Hier<- mijn Facebookpagina en meld je aan via de nieuwsbrief!

(Nieuwsbriefabonnees krijgen altijd alles als eerste en krijgen exclusief toegang tot meer content en toffe weggeefacties! ?)

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

  

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =